Banaanvaren

Banaanvaren

Banaanvaren

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Banaanvaren

Activiteitstype
Watersport
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Banaanvaren

Omschrijving Banaanvaren

Laat jezelf betoveren door de magische uitstraling van het Caraïbische eiland Aruba! Ga gezellig banaanvaren met je vrienden of familie. Een perfecte manier om naast je relaxte vakantie ook avontuurlijke activiteiten te ondernemen. Wij beschikken over jarenlange ervaring met watersport activiteiten op Aruba. Samen met je reisgezelschap vaar je op de bananenboot langs de prachtige kust van het Palm Beach. Ons deskundige personeel zorgt voor de ideale omstandigheden om lekker te genieten van je dagje uit. Let wel, de activiteiten zijn altijd op eigen risico. Naast het banaanvaren bieden wij nog tal van andere activiteiten waarmee jij een heerlijk dagje uit kan inrichten. Zo bieden wij je de mogelijkheid om een prachtige vis te vangen uit de Caraïbische zee. Samen met je vrienden of familie ga je op onze persoonlijke boot naar een mooie locatie om te gaan bodemvissen. Onder het genot van een verfrissend drankje gooi je de hengel uit en is het afwachten. Tijd is niet van belang, en we geven je alle vrijheid om de dag in te richten zoals jij dat wilt. 

Kom bij ons langs bij Island - Cabana op Palm Beach achter de RITZ naar de bekende Fisherman Huts of boek online, vul je voorkeurdag in en het aantal personenen en we nemen direct contact met je op.

Banaanvaren Aruba

Wil je een ontspannen vakantie afwisselen met enerverende activiteiten? Ga samen met familie of vrienden banaanvaren op Aruba! Dé perfecte manier om op een avontuurlijke wijze de verkoeling op te zoeken. Geniet van de prachtige gouden zandstranden terwijl je met de bananenboot langs de kust vaart. Naast de prachtige stranden heeft het eiland nog veel meer te bieden. Door een samensmelting van 80 verschillende nationaliteiten is de cultuur enorm divers. Dit is goed terug te zien in de lokale gerechten, muziek en architectuur. De gemiddelde temperatuur is 30 graden gedurende het gehele jaar. Daarom is Aruba de ideale locatie om te banaanvaren met je vrienden of familie! Ons personeel woont al jaren op Aruba en weet daarom precies de plekjes te vinden waar je het échte Aruba ervaart. Leuke lokale eettentjes, mooie uitgaansgelegenheden en prachtige natuurplekken.

Banaanvaren groep

Ben je op zoek naar leuke activiteiten om samen met je vrienden of familie te ondernemen terwijl je op vakantie op Aruba bent? Bij Adventure Sports bieden wij je de mogelijkheid om in een groep te banaanvaren langs de prachtige kust van het eiland. In een groep van 2 tot 6 personen voorzien wij jou van alle benodigdheden voor een gezellig dagje uit met vrienden of familie. Geheel afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Zo kun je kiezen om een halve of hele dag te vullen met de volgende activiteiten:

Tijd is niet van belang en wij nemen dan ook alle rust in het ondernemen van de verschillende activiteiten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en dan spreken wij de verschillende opties met je door.
 

 

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor