Bodemvissen

Bodemvissen

Bodemvissen

  • Prijs per groep (tot 5 personen)
  • Neem de vangst van de dag mee naar huis!
  • Inclusief soft drinks

$ 475,-

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Bodemvissen

Duur
Een dag
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Bodemvissen
Trefpunt
Vertrekken bij de pier van Hadicurari (gelegen aan het strand tussen de Holiday Inn en het Marriot) Palmbeach

Omschrijving Bodemvissen

Langs de kust heeft Aruba veel natuurschoon te bieden. Een middagje bodemvissen is een ontspannen manier om hiermee op ongedwongen wijze kennis te maken. Adventure Sports Aruba haalt je op van het hotel en voert jouw gezelschap per boot mee naar de mooiste plekjes. Aan boord hebben wij het allernieuwste visgerei en andere benodigdheden. Met bodemvissen vis je van een vaste plek, zonder dat de boot in beweging is. Je bevindt je dicht langs de kustlijn, zodat mooi uitzicht hebt over zowel land als zee. Hoewel bodemvissen geheel op eigen risico is, zorgen wij voor veilige randvoorwaarden. Wij nemen standaard zwemvesten mee en pillen tegen zeeziekte. Zo kan ieder van de familie of vriendenkring met volle teugen genieten. Onze arrangementen zijn gericht op de privésfeer van een kleine groep. Praat nog even gezellig na over de mooie dag die jullie samen gedeeld hebben. Na afloop zetten wij je weer af bij het hotel.       

Bodemvissen soorten

Als je de zee rond Aruba verkent, kun je met bodemvissen verschillende soorten tegenkomen. Onze visreizen zijn zo georganiseerd dat je de grootste verscheidenheid aan vissen aan de haak kunt slaan. Onze medewerkers kennen de mooiste locaties en zijn op de hoogte van welke bodemvissen soorten rondzwemmen en vooral ook welke vissen gevangen mogen worden. Vooral dit laatste is belangrijk omdat bescherming van de ecologische diversiteit rond het eiland een van onze hoofddoelstellingen, Zo kunnen ook volgende generaties blijven genieten van de bijzonder grote soortenrijkdom rond het eiland. Bij bodemvissen wordt er vlak langs de kust gevist, waardoor je mooi zicht op het eiland houdt. Bij deze activiteit lig je in rustig vaarwater, zodat de kans op zeeziekte een stuk kleiner is dan bij diepzeevissen, wat aan de andere kant net iets avontuurlijker is.      

Bodemvissen tropisch

Bij de ondiepe stukken rond de kustlijn zwemmen de bodemvissen in tropisch water, dat warmer is dan op volle zee. Ook de koraalriffen zijn op geringe diepte gesitueerd. Het water is helder dus je kunt met bodemvissen verschillende prachtige soorten aanschouwen, zoals de koraalduivel, de ballonvis en de papegaaivis. De bodemvissen hebben een tropisch uiterlijk. Zo kun je het complete kleurenpalet aan je ogen voorbij zien trekken. Wil je deze vissen in hun tropisch habitat van nog dichterbij kunnen bekijken, met Aruba Adventure Sports kun je ook snorkelen of kiezen voor een van onze andere visreizen. BAl onze activiteiten zijn gericht  op de de privacy van een kleine groep van maximaal 6 personen. Zo kun je je even aan de drukte van het toerisme onttrekken voor een onvergetelijke ervaring. Aruba is met een gemiddelde temperatuur van 30 graden een eiland waar je aangenaam kunt vertoeven. Je vindt wel 80 verschillende nationaliteiten en komt gemakkelijk in contact met de gastvrije inwoners. Als je op reis gaat met een Nederlands paspoort heb je geen visum nodig. Adventure Sports Aruba geeft je de mogelijkheid om bodemvissen in tropisch water en andere avontuurlijke activiteiten te ondernemen.  Onze activiteiten kun je voor een dag of dagdeel boeken, zodat je alle andere onderdelen van je reis geheel zelf kunt invullen. Neem contact op met ons en wij bespreken de mogelijkheden.            

Andere Watersport Activiteiten

Naast het vissen kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil snorkelen of duiken. Racen over het water met een snelle Jetski, parasailing, suppen, kajakken of over het water glijden achter de boot met een tuberide we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

 

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor