Bootduik

Bootduik

Bootduik

$ 150,- p.p.

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Bootduik

Activiteitstype
Duiken
Duur
2 tanks 4 a 5 uur
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Bootduik Aruba

Omschrijving Bootduik

Naast het kantduiken in de mooie Caribische Zee van Aruba of de mooie riffen is een boottrip om op één van de wrakken te duiken noodzakelijk. Wij trekken er dan ook regelmatig met onze boot de Chill Out op uit om op één van deze duikspots heerlijk te gaan duiken. We kunnen tot 6 duikers op onze boot vervoeren en de kapitein blijft op de boot tijdens de duik en kan bijvoorbeeld eerder opgestegen duikers oppikken, maar ook de plek waar opgestegen wordt en je boven komt bootvrij houden zodat je veilig in en uit het water kan. Aan boord hebben we water en softdrinks en of fruit en versnaperingen zodat het je aan niks ontbreekt tijdens de bootduik.

Veiligheid aan aan boord

Aan boord hebben we zwemvesten, radio, EHBO spullen en zuurstof zodat we voorbereid het water opkunnen. De kapitein waakt over onze veiligheid vanaf de boot en helpt bij het in en uit het water gaan. Bij bootduiken gaan altijd minimaal 2 ervaren medewerkers mee om jullie een onvergetelijke duikdag vanaf de boot te bezorgen. 

Bootduik reserveren

Je kan de bootduik  hier reserveren of via de telefoon of whats app op +297 5614310. We kijken er naar uit om met jullie te duiken.

Andere Watersport Activiteiten

Naast het boot duiken kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil vissen, snorkelen op een zeilbootmoterboot of op een flamingo het kan allemaal bij ons. Racen over het water met een snelle Jetskiparasailingsuppenkajakken, over het water glijden achter de boot met een tuberide of ontspannende inspanning met SUPYoga we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

 

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor