Diepzeevissen Aruba

Diepzee vissen Aruba

Diepzeevissen Aruba

  • Prijs per groep (tot 5 personen)
  • Neem de vangst van de dag mee naar huis!
  • Inclusief soft drinks

$ 450,-

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Diepzee vissen Aruba

Activiteitstype
Vissen
Duur
Vier uur
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Diepzeevissen Aruba
Trefpunt
Vertrekken bij de pier van Hadicurari (gelegen aan het strand tussen de Holiday Inn en het Marriot) Palmbeach

Omschrijving Diepzee vissen Aruba

Diepzeevissen op Aruba doe je natuurlijk met ons. Heerlijk de dag vroeg beginnen met een ontspannende vistrip is 1 van de dingen die je op Aruba gedaan moet hebben. Waar je mee terug komt weet je nooit maar alleen al het gevoel op de open zee foces op je hengel is al een avontuur op zich. In de wateren rondom Aruba komen honderden verschillende soorten vissen voor Barracuda, Groupers, Kingfish, Albacore Tuna, Wahoo, Dorade,Yellowfin Tuna en vele andere grote vissen.Met Kapitein Topo heb je begeleiding van een zeer ervaren Arubaanse vissersman die al vanaf dat hij kon lopen de zee op ging om vis te vangen, dus jullie zijn in goede handen. Hij zal jullie dan ook veel vertellen over het Arubaanse vissers leven tijdens de 4 uur durende diepzeevis trip. We kunnen ver uitvaren tijdens de trip maar ook dichterbij de kust blijven alles kan in overleg. 

Grote vissen vangen

Tijdens het diepzeevissen heb je kans om grote vissen te vangen uit de oceaan. De lijn knalt uit de spreider en het feest kan beginnen, de vis trekt de lijn weg en jij mag hem binnen halen. Toch nog aan het werk op je wel verdiende vakantie ;-) maar het zal de moeite waard zijn en altijd weer spannend wat je binnenhaalt, zal het een grote Wahoo zijn of een Barracuda? Het maakt niet uit wat het uiteindelijk wordt met de zon hoog aan de hemel, de passaatwind door je haren het glijden over de golven en vissen vangen zorgt voor een onvergetelijke vistocht. Natuurlijk hebben we drinken aan boord zodat je ook daarvan kan genieten. Het is mogelijk om je vangst mee te nemen na de trip, Kapitein Topo zal je daarbij helpen om de vis schoon te maken en kan je lekker nagenieten met je eigen gevangen vis in de pan of op de bbq. 

Diepzeevis Trip Boeken

De trip is beschikbaar van 1 tot 5 personen en duurt 4 uur, meestal varen we uit om 7 uur in de ochtend om om 11 uur weer terug te keren bij de pier van Hadicurari (tussen de Holiday inn en de Marriot) waar we dus ook vanaf vertrekken. In overleg kunnen we ook eerder of later vertrekken, maar des te vroeger des te meer kans op goede vangst. De kosten van deze trip zijn 350 dollar ongeacht het aantal personen en is incl soft drinks. Boeken kan via het contact formulier, via whats app of te bellen naar +297 5614310.

Andere Watersport Activiteiten

Naast het vissen kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil snorkelen of duiken. Racen over het water met een snelle Jetski, parasailing, suppen, kajakken of over het water glijden achter de boot met een tuberide we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

 

 

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor