Duiken

Duiken op Aruba

Heb je altijd al eens de onderwaterwereld van de Caribische zee willen ontdekken? Bij Adventure Sports kun je op je gemak met je vrienden of familie heerlijk duiken op Aruba. Wij halen je uit de toeristische drukte van het eiland en brengen je naar de mooiste locaties waar je in alle rust een duik kunt nemen. Het duiken is geheel op eigen risico en het is dan ook verplicht om een duikbrevet te hebben. Ben je niet in het bezit van een duikbrevet? Geen zorgen! Bij ons heb je de mogelijkheid om een open water brevet (Padi) te halen met behulp van een tweedaagse duikcursus. Voor een kennismakingsduik (discovery dive) in de zee heb je geen duikbrevet nodig. Ons personeel is goed opgeleid en beschikt over vele jaren ervaring met duiken op Aruba. Zij zullen zorgen dat het duiken op een veilige manier gebeurd.

Andere Watersport Activiteiten

Naast het duiken kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil vissen, snorkelen op een zeilboot, moterboot of op een flamingo het kan allemaal bij ons. Racen over het water met een snelle Jetski, parasailing, suppen, kajakken, over het water glijden achter de boot met een tuberide of ontspannende inspanning met SUPYoga we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

Duiken met Adventure Sports

De meeste duiken maken we vanaf onze boot de "Chill Out" die we gebruiken naast het duiken ook gebruiken voor snorkeltours. Aan boord zullen er verkoelende softdrinks worden geschonken om de dorst te lessen in de tropische zon, naast een lekker koud drankje zal er ook verfrissend fruit aanwezig zijn. Wanneer je gaat duiken op Aruba let er dan op dat je niets uit de zee haalt, het koraal is beschermd en Adventure Sports hecht grote waarde aan het ecosysteem van de zee. Het eiland is rijk aan prachtige natuur, zoals schitterende tropische vissen, die wij graag voor toekomstige generaties willen behouden. Ben je naast duiken ook geïntereseerd in het bekijken van deze prachtige natuur tijdens het snorkelen? Bekijk dan alle informatie over snorkelen!