Discovery Duik Prive 2 tank p.p.

Voor de eerste keer duiken

Discovery Duik Prive 2 tank p.p.

  • Inclusief soft drinks

$ 250,-

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Voor de eerste keer duiken

Activiteitstype
Duiken
Duur
2 tanks 4 a 5 uur
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Discovery Duik
Minimale leeftijd
vanaf 10 jaar

Video impressie

Omschrijving Voor de eerste keer duiken

Tarieven Discovery Dive ( Kennismakingsduik ) Aruba

Heb jij nog nooit gedoken maar wil je dit wel graag eens proberen om te kijken of het wat voor je is om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken? In de prachtige warme heldere Caribische zee van Aruba kan je je geen betere duikomstandigheden wensen. We kunnen een 1of 2 tank duik maken met je, onder begeleiding van 1 van onze ervaren Padi opgeleide duikinstructeurs zonder dat je een duikbrevet nodig hebt. Deze duiken zijn er om je te laten ervaren hoe mooi en leuk duiken is. Duiken is een veilige sport als je het vergelijkt met het aantal ongevallen met andere sporten. Het is echter van belang dat je weet wat je doet en daarom krijg je eerst uitleg van onze instructeur op de wal ook zal je een medisch formulier (check deze zodat je zeker weet dat je kan duiken) moeten invullen om er zeker van te zijn dat je geen medische klachten hebt, daarna zal hij jullie equiment klaarmaken en ga je een aantal basis oefeningen doen in de zee waar je nog gewoon kunt staan.

Voel je daarmee vertrouwd en is onze instructeur tevreden met je uitvoering van deze oefeningen dan ga je onder zijn begeleiding je eerste duik maken van ongeveer 45 minuten. Tijdens deze duik waarin we niet dieper gaan dan zes meter, zullen we je zoveel mogelijk vissen en koraal laten zien wat de onderwaterwereld van Aruba te bieden heeft. Een discovery dive is een veilige en leuke manier om kennis te maken met het duiken. Als je na deze duik enthousiast bent wat we eigelijk verwachten, bieden wij ook de mogelijkheid om je PADI te halen op Aruba.

Duik niet 24 uur voordat je terug vliegt naar huis! Boek je discovery duik dus minimaal 1 dag voor je vertrek! Voor alle vragen over deze discovery duik kan je natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon +297 5614310 of whats app.

Andere Watersport Activiteiten

Naast het duiken kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil vissen, snorkelen op een zeilboot, moterboot of op een flamingo het kan allemaal bij ons. Racen over het water met een snelle Jetski, parasailing, suppen, kajakken, over het water glijden achter de boot met een tuberide of ontspannende inspanning met SUPYoga we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor