Island Cabana Sea Lounge

Island cabana Sea Lounge

Island Cabana Sea Lounge

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Island cabana Sea Lounge

Activiteitstype
Watersport
Vooraf boeken
Ja

Omschrijving Island cabana Sea Lounge

Wil je een keer wat anders dan liggen op je strandbedje en samen lekker dobberen op de zee dan is de Island Cabana Lounge en hele goede keuze. Wij verhuren de island cabana lounge voor gebruik binnen het zwemgebied op Palmbeach. Heerlijk chillen op zee en een lekker drankje mee das pas vakantie vieren. Of je nu vol in de zon wil liggen of de schaduw onder de kap volop gebruikt, dit is maximaal genieten.

Kom bij ons langs achter de RITZ naast de bekende Fisherman Huts en laat het chillen beginnen. Online,Telefonisch of via app reserveren kan natuurlijk ook +297 5614310

Andere Watersport Activiteiten

Naast het huren van je cabana sea lounge kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil vissen, duiken, snorkelen op een zeilboot, moterboot of op een flamingo het kan allemaal bij ons. Racen over het water met een snelle Jetski, parasailing, suppen, kajakken of inspannend ontspannen met supyoga we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor