jetski-aruba "Een onvergetelijk dagje uit met Adventure Sports Aruba begint met een license to chill"

jetski-aruba

Met een tochtje jetskieen op Aruba bekijk je het eiland ook eens van een sportieve kant. Terwijl je met flinke snelheid voort snelt langs het strand van Eagle beach, spat het water alle kanten op. Een half uur of een uur jetskieen op Aruba biedt je de inspanning van watersport en de verkoeling van de zee. Adventure Sports Aruba staat voor je klaar om jouw vriendenkring of familie een onvergetelijke ervaring te bieden. Wij geven je de mogelijkheid om voor een moment de tijd en de toeristische drukte te vergeten.  

Prijs per 30 min is 55 dollar voor 1 persoon en 70 dollar voor 2 personen op1 jetski.

Wij zijn 100% vertrouwd met de Aruba watersport en bieden nog vele andere activiteiten, zoals:

Jetski Aruba boeken

Bij Adventure Sports Aruba kun je eenvoudig als groep een Jetski op Aruba boeken als onderdeel van een gevarieerde vakantie. Ben je samengekomen met echte sportfanaten? Dan is waterskiën op Aruba een niet te versmaden uitdaging! Zo kun je een flinke snelheid combineren met een flink staaltje lichaamsbeweging. Om bij te komen kun je met Adventure Sports Aruba voor de afwisseling gaan bodemvissen. Wij hebben onze eigen boot waarmee we de prachtigste plekken rond de Arubaanse kust samen met jouw reisgezelschap kunnen verkennen.Boven alles respecteren wij de ecologische rijkdom van het eiland. Daarom is het niet toegestaan om zomaar objecten of levende dieren uit zee mee te nemen. Het voordeel van een middagje jetski Aruba boeken bij Adventure Sports is dat je alle vrijheid houdt om de rest van je vakantie geheel naar eigen wens in te richten. Zo kun je zelf je hotel en je reis naar het eiland boeken. Voor Aruba is geen visum nodig, wel een geldig paspoort. Bij aankomst op het eiland kun je genieten van zonovergoten stranden, een rijke cultuur en een gezellig uitgaansleven. Een jetski programma op Aruba boeken doe je met Adventure Sports. Wij dragen bij aan een onvergetelijke vakantie!                       

Jetski Aruba huren

Bij Adventure Sports Aruba kun je eenvoudig vooraf een jetski op Aruba huren. Wij bieden professionele begeleiding met oog op veilige omstandigheden. Hoewel een jetski op Aruba huren op eigen risico is, zorgen wij voor veilige randvoorwaarden bij het beoefenen van deze avontuurlijke sport. Desgewenst kun je ook met een van onze ervaren team gaan duiken. Een kennismakingsduik en het behalen van een brevet behoort tot de mogelijkheden. In dat geval is het meeverzekeren voor risicovolle watersporten op je reisverzekering aan te raden. Wil je Jetski op Aruba horen? Adventure Sports Aruba haalt je op van het hotel en brengt je weer terug!