Jetski huren

Jetski Aruba

Jetski huren

$ 75,- p.p.

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Jetski Aruba

Activiteitstype
Watersport
Duur
30 minuten
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Jetski huren
Minimale leeftijd
16

Video impressie

Omschrijving Jetski Aruba

Tarieven

Prijs per 30 minuten is 75 dollar voor 1 persoon en 95 dollar voor 2 personen op1 jetski.

(op gebruik van een credit kaart is 5% toeslag van toepassing)

Jetskiën langs het strand van Eagle Beach,

Wat is er lekkerder dan op een warme dag op het strand van Aruba verkoeling te zoeken door met een jetski heerlijk over het water te varen. Full speed of lekker toeren terwijl het zeewater om je heen spat, alleen of met z,n 2en genieten van de helder blauwe oceaan.

Pickup Service

Verblijft je op de Low of Highrise dan hebben we een gratis haal en breng service. Je kan ook bij ons komen bij Island - Canaba direct achter de Ritz op Palm Beach direct naast de bekend Fisherman Huts waar je direct met de boot naar Eagle Beach gebracht wordt en na je Jetski tour weer terug gebracht wordt.

Wij zijn 100% vertrouwd met de Aruba watersport en bieden nog vele andere activiteiten, zoals:                                   

Jetski Aruba boeken

Bij Adventure Sports Aruba kun je eenvoudig als groep een Jetski op Aruba boeken als onderdeel van een gevarieerde vakantie. Ben je samengekomen met echte sportfanaten? Dan is waterskiën op Aruba een niet te versmaden uitdaging! Zo kun je een flinke snelheid combineren met een flink staaltje lichaamsbeweging. Om bij te komen kun je met Adventure Sports Aruba voor de afwisseling gaan bodemvissen. Wij hebben onze eigen boot waarmee we de prachtigste plekken rond de Arubaanse kust samen met jouw reisgezelschap kunnen verkennen.Boven alles respecteren wij de ecologische rijkdom van het eiland. Daarom is het niet toegestaan om zomaar objecten of levende dieren uit zee mee te nemen. Het voordeel van een middagje jetski Aruba boeken bij Adventure Sports is dat je alle vrijheid houdt om de rest van je vakantie geheel naar eigen wens in te richten. Zo kun je zelf je hotel en je reis naar het eiland boeken. Voor Aruba is geen visum nodig, wel een geldig paspoort. Bij aankomst op het eiland kun je genieten van zonovergoten stranden, een rijke cultuur en een gezellig uitgaansleven. Een jetski programma op Aruba boeken doe je met Adventure Sports. Wij dragen bij aan een onvergetelijke vakantie!                       

Jetski Aruba huren

Bij Adventure Sports Aruba kun je eenvoudig vooraf een jetski op Aruba huren. Wij bieden professionele begeleiding met oog op veilige omstandigheden. Hoewel een jetski op Aruba huren op eigen risico is, zorgen wij voor veilige randvoorwaarden bij het beoefenen van deze avontuurlijke sport. Desgewenst kun je ook met een van onze ervaren team gaan duiken. Een kennismakingsduik en het behalen van een brevet behoort tot de mogelijkheden. In dat geval is het meeverzekeren voor risicovolle watersporten op je reisverzekering aan te raden. Wil je Jetski op Aruba huren? Adventure Sports Aruba haalt je op van het hotel en brengt je weer terug indien je verblijft op de high of low rise!                                                                                                                                                                                                                             

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor