Kant Duik 2 tanks Prive

Kant duiken

Kant Duik 2 tanks Prive

$ 250,- p.p.

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Kant duiken

Activiteitstype
Duiken
Duur
2 tanks 4 a 5 uur
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Kant duiken Aruba
Minimale leeftijd
vanaf 10 jaar

Omschrijving Kant duiken

Kantduiken (shore diving) is een duik die gemaakt wordt vanaf de kant, direct met je equipment het water in lopen of zwemmen en dan direct beginnen met de duik. Kantduiken wordt niet heel veel gedaan op Aruba en dat is zonde. Daarin tegen doen wij juist meer kantduiken dan bootduiken. In de eerste plaats omdat het een uitstekende en erg veilige manier is om weer een duikje te gaan nemen na een periode niet gedoken te hebben. We kunnen erg gemakkelijk in het ondiepe gedeelte nog even de skills met je doornemen zodat je vol zelfvertrouwen aan je duik kan beginnen. Daarbij leert de instructeur of dive master je manier van duiken kennen waardoor hij je makkelijker advies kan geven waar te duiken al je meerder keren wil duiken met ons. Het kantduiken op Aruba doen we aan de westkust waar het zicht vaak veel beter is dan aan de noordkant. We doen onze kantduiken binnen bij Mangel Halto waar ook een schipwrak ligt, bij het mooie reef van Rocky Beach waar eventuele vrienden of familie die niet duiken heerlijk rustig kunnen chillen, snorkelen en zonnen op het bijna privestrandje waar je vanaf het water ingaat. Verder doen we ook kantduiken bij Santa Largo en voor de sportievere fitte duikers kunnen we ook nog kantduiken bij Seabird of Commandeursbaai. De laatste 2 duiken is wat pittiger maar prachtige duiken om te doen.

Kom dus met ons kantduiken en geniet van de bijzondere vissen die rond de koraalriffen zwemmen en de planten die er leven. Het is absoluut de moeite waard om het leven onder de waterspiegel te ontdekken tijdens een vakantie kantduik op Aruba. Ook voor mensen zonder duikbrevet hebben wij een speciale duik!

Kantduik boeken

Je kan de kantduik boeken via ons contactformulier of bel of whats app ons op +297 5614310. Denk eraan dat je niet gaat duiken 24 uur voordat je terug vliegt!

 

 

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor