PADI halen Aruba

PADI Halen Aruba

PADI halen Aruba

  • Met de nieuwste equipment
  • Gratis pickup
  • Duiken wanneer u wilt

$ 595,-

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over PADI Halen Aruba

Activiteitstype
Duiken
Duur
Drie dagen
Vooraf boeken
Ja
Activity name
PADI halen Aruba

Omschrijving PADI Halen Aruba

Padi Open Water behalen

Wil jij graag je PADI Open Water halen? Bij Adventure Sports Aruba bieden we jou samen met je familie of vrienden de mogelijkheid om te leren duiken in de prachtige heldere Caribische oceaan van Aruba. Na eerst het theoretische (gemiddeld tussen de 4 en 6 uur) afgerond te hebben, ga je in een groep van 1 tot 4 personen in 3 dagdelen samen met onze ervaren Padi instructeurs naar de zee om te duiken. De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte waar je een examen voor dient te maken een ochtend oefenen met je equipment en vaardigheden en 4 open (2x2) water duiken. Met de nieuwste equipment en begeleiding van Padi opgeleide instructeurs met veel duik ervaring zorgen wij dat het duiken op een veilige manier gebeurd. Wanneer je eenmaal je open water brevet (PADI) behaald hebt, kun je samen met je familie of vrienden op de meest beeldschone plekken van de wereld een duik maken.

Padi Open Water opleiding 

Voordat je kan beginnen zal je deze medische vragenlijst moeten invullen en alles met nee moeten kunnen invullen om te mogen duiken, toch een ja moeten invullen dan heb je een doktersverklaring nodig om te mogen duiken. Belangrijk ook is dat je niet meer duikt 24 uur voordat je weer terug naar huis vliegt en hou daar rekening mee als je je duiken gaat boeken. Je kan ook een duikkeuring laten uitvoeren voordat je op vakantie zodat je zeker weet dat je kan duiken.

Afhankelijk of je van te voren online je theorie via padi e-learing (aanbevolen) hebt gedaan, is het noodzakelijk dat je de eerste 3 hoofdstukken van de theorie hebt afgewerkt en de daarbij horende Dvd hebt bekeken. Dan kunnen we beginnen met het praktische gedeelte de poolskills, deze proberen we altijd direct in de zee te doen, zodat je direct eraan kan wennen. Dit neemt ongeveer 4 uur in beslag om te leren wat er allemaal bij duiken komt kijken. Uitleg van het gebruik van je equipment, tank, lood en je gear. Daarna ga je de zee (waar je nog gewoon kan staan) in om te starten met de basis oefeningen. Deze zullen net zolang geoefend worden todat je het goed beheerst, duiken is een erg veilige sport mits je weet wat je doet vandaar dat onze instructeur zeker wil weten dat je de basis begrijpt en beheerst.

De 2e dag zul je 2 duiken (2 tank duik) gaan maken van ongeveer 35 tot 50 minuten waarin je tijdens deze 2 ontspannen duiken een aantal van je geleerde oefeningen gaat uitvoeren. Dit zal tijdens je briefing vooraf aan je verteld worden zodat je weet wat er van je verwacht wordt.

De 3e dag zal je de laatste 2 duiken gaan maken van ongeveer 35 tot 50 minuten met ook daarbij weer een aantal oefeningen zodat je kan laten zien dat je alles volledig beheerst en dan kan de instructeur je certificeren en ben je een Padi Open water duiker.

Alles zal op een rustige manier aan je uitgelegd worden en je hebt alle tijd om de oefeningen onder de knie te krijgen. Meer tijd nodig is geen enkele probleem wij staan ervoor dat je een goed opgeleide verantwoordelijk duiker wordt die veel duikplezier gaat beleven na deze opleiding.

Open Water halen op Aruba

Wil je graag je open water brevet (Padi) op een gedenkwaardige wijze behalen? Wij bieden jou en je familie of vrienden de mogelijkheid om te leren duiken op Aruba. In slechts 3 halve dagen kan jij leren hoe je moet duiken. Samen met ons ervaren personeel en een groep van 1 tot 4 personen ga jij naar de zee om te duiken. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring met duiken op Aruba. Daarnaast gebruiken wij het nieuwste materiaal. Je hoeft overigens zelf niets mee te nemen, al het materiaal krijg je van ons. Wij proberen altijd een zo veilig mogelijke leeromgeving voor jou en je familie of vrienden te creëren. Wil je graag zo snel mogelijk duiken op de mooiste plekken die Aruba te bieden heeft, doe dan je theorie nog thuis voordat je op vakantie gaat via de Padi online cursus. Dan kan je vervolgens in drie ochtenden je Padi open water afronden in de prachtige Caribische zee met ons.

Advanced Open Water Aruba

Indien je al over je Open Water beschikt is het ook bij ons ook mogelijk om je Advanced te halen. Met een Advanced Open Water examen zal jij je nog comfortabeler voelen tijdens het duiken.De kennis en de vaardigheden die je in de Advanced Open Water Diver-cursus leert zijn afhankelijk van je interesses en de avonturen die je beleeft, maar de cursus bevat altijd:

  • Praktische aspecten van diepduiken
  • Fysiologische aspecten van diepere duiken
  • Meer manieren om je onderwaterkompas te gebruiken
  • Hoe je navigeert aan de hand van zwemslagen, visuele referentiepunten en tijd
  • Hoe je je duikcomputer en de Elektronische sportduikplanner (eRDPTM) beter kunt gebruiken.
  • En nog veel, heel veel meer, afhankelijk van de Adventureduiken die je kiest.

Rescue Diver Aruba

Indien je nog een stapje verder wilt gaan en naast zelfredzaamheid ook graag voor de duikers om je heen wilt (kunnen) zorgen. Bieden wij je ook de mogelijkheid om je Rescue Diver te halen op Aruba. Je zal hierbij verschillende nieuwe dingen leren, waaronder: stress bij andere duikers en hoe hiermee om te gaan, wat doe je bij een noodgeval? Bewusteloze duikers te hulp schieten en duikers die in paniek zijn redden. 

Dive Master Aruba

Ook is het mogelijk om je bij ons te laten certificeren tot Dive Master. Als je helemaal verzot bent op het duiken en dit ook graag over wil brengen op anderen of in de toekomst graag instructeur wil worden is het aan te raden om deze cursus bij ons te doen.

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor