Mooiste snorkelplekken

Een avontuurlijke vakantie is pas helemaal geslaagd met een bezoekje aan de mooiste snorkelplekken. Adventure Sports Aruba haalt je uit de toeristische drukte en neemt je mee naar de vele wonderschone locaties die het eiland rijk is. Daarmee profiteer je van de unieke gelegenheid om met je eigen vriendengroep of familie onbezorgd in alle privacy te snorkelen. Wij stellen gezellig samenzijn op de eerste plaats. Daarnaast organiseren wij ook andere activiteiten zoals:

Je wordt door ons persoonlijk opgehaald van het hotel en na afloop ook weer teruggebracht. Wij brengen je met onze boot niet alleen naar de mooiste snorkelplekken, maar hebben ook alle snorkelbenodigdheden aan boord. Hoewel het snorkelen op eigen risico is, bieden wij veilige en professionele begeleiding. Ook in zwembanden en zwemvesten is voorzien. Zelfs met weinig zwemervaring krijg je de ruimte om volop te genieten.

Mooiste snorkelplekken Aruba

Het boeken van een compleet georganiseerde snorkelvakantie is overbodig om kennis te kunnen maken met de mooiste snorkelplekken van Aruba. Adventure Sports Aruba geeft je mogelijkheid om geheel zelf het programma samen te stellen. Het maakt bij ons niet uit of je kiest voor 1 dagdeel, een halve dag of meerdaagse activiteiten. Zo houd je ruimte over om op eigen gelegenheid kennis te maken met de rijke Arubaanse cultuur en architectuur. Wij bieden behalve een bezoek aan de mooiste snorkelplekken van Aruba ook alternatieve activiteiten. Verder kun je ook samen met ons team gaan zeevissen op Aruba. Wij hechten waarde aan de bescherming van de zee. Het is niet toegestaan zomaar dieren of objecten uit de zee te halen. Wij weten precies welke vissen je mag vangen en klaarmaken. Zo houden we de mooiste snorkelplekken van Aruba ook toegankelijk voor toekomstige generaties.                   

Mooiste snorkelplekken wereld

Voor het verkennen van de mooiste snorkelplekken ter wereld kun je alle tijd nemen als je bij Adventure Sports boekt. Onze programma’s kennen een flexibele tijdsindeling en na afloop wordt je gewoon teruggebracht naar het hotel. Kun je geen genoeg krijgen van het weelderige zeeleven? Een middagje duiken is bij ons zo geboekt. Wij hebben zowel instap programma’s als activiteiten voor ervaren duikers met brevet. Ook het behalen van een duikbrevet behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor beschik je over een keuze tussen een tweedaagse cursus en een snelcursus. Onze activiteiten zijn gericht op kleine groepen van 2 tot 6 personen, zodat wij onze professionele begeleiders de groep op een persoonlijke manier kunnen begeleiden. Verken de vele activiteiten van Adventure Sports Aruba en neem contact met ons op. Wij bieden je een onvergetelijke ervaring!