Nacht Duik 1 tank Prive p.p.

Nachtduik

Nacht Duik 1 tank Prive p.p.

$ 150,-

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Nachtduik

Activiteitstype
Duiken
Duur
45 tot 50 minuten
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Nachtduik Aruba
Minimale leeftijd
vanaf 18 en gecertificeerd

Omschrijving Nachtduik

Een nachtduik op Aruba is iets wat je minimaal een keer gedaan moet hebben tijdens je verblijf hier. Wij kunnen op alle dagen van de week een nachtduik organiseren. Je kan het ook combineren met een 2 tank duik in de ochtend en s, avonds met ons de nachtduik gaan maken. Tijdens het ondergaan van de zon stap jij het water in, meestal is de lucht dan adembenemend en is het een totale andere duik ervaring dan overdag duiken. Het wordt snel donker op Aruba en zeker onderwater gaat dat snel. Wij kennen de zee op ons duimpje dus je bent in vertrouwde handen bij ons. Het is werkelijk geweldig om kreeften en andere vissen in het licht van je duiklamp te zien. De onderwaterwereld is zo anders tijdens de nachtduik en wij weten zeker dat als je eenmaal een nacht duik gemaakt hebt je er meer wil doen.

Hoe gaat het de nachtduik

Aan het eind van de dag rond een uur of 6 halen we je of jullie op om naar Tres Trapi , Mangel Halto of Rocky Beach te rijden. Wij verzorgen alle equipment en iedere duiker krijgt een eigen duiklamp. Na een uitgebreide briefing ga je je klaarmaken voor de nachtduik. De nachtduik is een kant duik dus je stapt direct het water in. De instructeur heeft een glowstick aan zijn vest zodat je hem ten alle tijden onderwater kan zien en herkennen. Afhankelijk van het luchtverbruik zal de duik tussen de 45 en 55 minuten zijn. Na de duik doen we alle gear af en praten we nog gezellig na over de adembenemende zaken die je gezien hebt tijdens deze nachtduik en brengen we je weer terug naar je vakantieadres.

Nachtduik Boeken

Boek nu hier online of bel, of whats app ons  +297 5614310 om deze nachtduik op Aruba mee te maken. Denk er wel aan dat je niet duikt 24u voordat je weer het vliegtuig in stapt.

Andere Watersport Activiteiten

Naast het nachtduiken kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil vissen, snorkelen op een zeilbootmoterboot of op een flamingo het kan allemaal bij ons. Racen over het water met een snelle Jetskiparasailingsuppenkajakken, over het water glijden achter de boot met een tuberide of ontspannende inspanning met SUPYoga we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor