Over Aruba

Adventure Sports Aruba biedt verschillende ontspannen wateractiviteiten aan in kleine groepen van 2 tot 6 personen. De activiteiten die wij bieden zijn met elkaar te combineren in een dagprogramma. Zo kun je kiezen om gezellig samen met je vrienden of familie te gaan:

De nadruk ligt op het hebben van een plezierige, onvergetelijke dag! Wij delen een programma in geheel naar jouw eigen wensen. We nemen rustig de tijd om optimaal te genieten van elke activiteit die ondernomen wordt. Ons personeel heeft veel ervaring met het eiland en weten daarom dé perfecte plekken te vinden op het eiland. Weg van het massatoerisme en op naar de unieke locaties waar jij samen met je vrienden of familie het échte Aruba zullen ontdekken! Wanneer je voor Adventure Sports Aruba kiest wordt je opgehaald van je hotel om een dag vol leuke activiteiten te ondernemen! Wil je graag duiken, maar beschik je nog niet over een open water brevet (Padi)? Geen zorgen! Ook daar hebben wij over nagedacht. Bij ons heb je de mogelijkheid om een kennismakingsduik te ondernemen in de Lagoen. Daar zul je in een tweedaagse of snelcursus klaargestoomd worden voor het échte werk! Duiken vanaf onze persoonlijke boot op één van de beeldschone locaties rondom Aruba. Laat je betoveren door de magische onderwaterwereld van de Caraïbische zee. Geniet van de wonderschone tropische vissen en het adembenemende koraal.

Of kies ervoor om op een avontuurlijke manier de verkoeling op te zoeken door te gaan watersporten. Vaar samen met je vrienden of familie in een kajak langs de wereldberoemde gouden zandstranden van het Antilliaanse eiland. Er zijn genoeg opties om een onvergetelijke dag te hebben!

Sluit de unieke dag af op onze persoonlijke pier met een barbecue en wat verfrissende drankjes. Praat na over die fantastische dingen die jullie samen ondernomen hebben. Het wordt een dag die jullie niet snel zullen vergeten!