Parasailing

Parasailing Aruba

Parasailing

$ 60,- p.p.

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Parasailing Aruba

Activiteitstype
Watersport
Duur
10 minuten
Vooraf boeken
Ja

Omschrijving Parasailing Aruba

Heerlijk zweven in de lucht aan je parachute langs het mooie Palm Beach strand is een geweldige belevenis die je niet wil missen tijdens je vakantie op Aruba. De vrijheid van het hangen in de lucht is een heerlijke ervaring of je nu alleen of als duo de lucht in gaat. Je gaat tussen de 100m en 200m hoog waardoor je een geweldig panorama uitzicht hebt en je hangt ongeveer 10 minuten in de lucht. Je stijgt op via het dek op de boot en je landt daar ook weer op dus echt nat wordt je niet.

Via een hydraulisch systeem wordt de parachute omhoog gelaten en ook weer ingehaald waardoor alles gelijkmatig verloopt.

Tarief

Voor deze ervaring in de lucht betaald je 60 dollar per persoon.

Boeking

Je kan bij ons langs komen achter de Ritz op Palm Beach bij Island - Cabana en direct vandaar je avontuur in de lucht aanvangen of online boeken via ons contact formulier invullen met aantal personen en voorkeursdag en we nemen direct contact met je op.

Andere Watersport Activiteiten

Naast het Parasailen kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil vissen, duiken, snorkelen op een zeilboot, moterboot of op een flamingo het kan allemaal bij ons. Racen over het water met een snelle Jetski, parasailing, suppen, kajakken of inspannend ontspannen met supyoga we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

 

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor