Snorkelen

Snorkelen

Tarieven voor snorkelen

Snorkelen Omschrijving Prijs in totaal
Snorkel tour - 2 uur Vanaf de boot 2-3 stops 250 USD
Snorkel tour - 3 uur Vanaf de boot 3-4 stops 350 USD
Snorkel tour - 4 uur Vanaf de boot 4-5 stops 425 USD

Snorkelen op Aruba

Wil je een ontspannen vakantie op Aruba kunnen afwisselen met tussendoor een avontuurlijk programma? AdventureSportsAruba biedt je de mogelijkheid om op snorkel tour te gaan en de rijke onderwaterwereld van dit wonderschone eiland te verkennen. Of je nu per motorboot , zeilboot of op onze unieke Flamingo  of Unicorn wilt snorkelen, wij regelen het voor je. Zo ontsnap je met zijn allen aan het massatoerisme elders op het eiland voor een gezellig samenzijn. Onze ervaren nederlands sprekende begeleiders nemen je mee naar de meest bijzonder snorkellocaties die het eiland rijk is. Hoewel snorkelen op eigen risico is, zorgen zij ervoor dat je in een veilige situatie kunt snorkelen. Veel zwemervaring is niet vereist, want zwemvesten, zwembanden en andere snorkelbenodigdheden hebben wij aan boord. Wij werken met de nieuwste snorkel apparatuur en gebruiken full face snorkel masks voor onze klanten. Liever een normale snorkel set? Dat is ook geen probleem.

License to chill

Adventure Sports Arubais het bedrijf op het eiland met de license to chill. Wij zullen je totaal ontzorgen en je meenemen op een avontuur waar jij en je vrienden of familie nog lang over na zullen praten! Geef je wensen aan en wij richten een compleet programma voor je in. Alles is mogelijk!

We halen je op bij je hotel ( indien jullie verblijven op de High of Low rise) in een groep van 2 tot 6 personen om je mee te nemen naar meerdere beeldschone locaties op het eiland. Daar zullen we een gevarieërd programma vol met avontuurlijke activiteiten ondernemen. Wat ook een optie is, is het huren van onze Cabana op Palm Beach, bij het huren zitten vele watersportactiviteiten gratis in zoals kayakken, suppen of gereduceerde prijzen op een discovery duik (geen duikbrevet voor nodig)

Aruba Snorkelplekken   

Bij een snorkeltour zullen we met de boot vertrekken naar verschillende locaties. We zullen met onze klanten bespreken waar zij graag naar toe willen gaan. Zo kunnen we naar bijvoorbeeld de wat toeristischere en drukkere plekken: Mango Halto, Boca Catalina, Arashi Beach, Malmok Beach of Antilla scheepswrak maar je kan ons personeel ook vragen of zij je mee willen nemen naar de vrij onbekende snorkelplekken van het eiland. En deze gaan we natuurlijk niet verklappen op onze website.

Andere Watersport Activiteiten

Naast het snorkelen kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil vissen, of duiken. Racen over het water met een snelle Jetski, parasailing, suppen, kajakken of over het water glijden achter de boot met een tuberide we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.