Snorkelen "Een onvergetelijk dagje uit met Adventure Sports Aruba begint met een license to chill"

Snorkelen

Snorkelen op Aruba

Wil je een ontspannen vakantie op Aruba kunnen afwisselen met tussendoor een avontuurlijk programma? Adventure Sports biedt je de mogelijkheid om op snorkel tour te gaan en de rijke onderwaterwereld van dit wonderschone eiland te verkennen. Wij stellen op basis van jouw persoonlijke voorkeur een programma op voor jouw en je reisgezelschap. Zo ontsnap je met zijn allen aan het massatoerisme elders op het eiland voor een gezellig samenzijn. Onze deskundige begeleiders nemen je mee naar de meest bijzonder snorkellocaties die het eiland rijk is. Hoewel snorkelen op eigen risico is, zorgen zij ervoor dat je in een veilige situatie kunt snorkelen. Veel zwemervaring is niet vereist, want zwemvesten, zwembanden en andere snorkelbenodigdheden hebben wij aan boord. Wij werken met de nieuwste snorkel apparatuur en gebruiken full face snorkel masks voor onze klanten. Liever een normale snorkel set? Dat is ook geen probleem.

License to chill

Bij Adventure Sports Aruba krijg jij een license to chill. Wij zullen je totaal ontzorgen en je meenemen op een avontuur waar jij en je vrienden of familie nog lang over na zullen praten! Geef je wensen aan en wij richten een compleet programma voor je in. Alles is mogelijk! We halen je op bij je hotel in een groep van 2 tot 8 personen om je mee te nemen naar meerdere beeldschone locaties op het eiland. Daar zullen we een gevarieërd programma vol met avontuurlijke activiteiten ondernemen. Aan het einde van de dag bieden wij je vrienden en familie de mogelijkheid om nog even na te genieten van deze prachtige dag. Na afloop zetten we je weer netjes af bij het hotel.   

Aruba Snorkelplekken   

Bij een snorkeltour zullen we met de boot vertrekken naar verschillende locaties. We zullen met onze klanten bespreken waar zij graag naar toe willen gaan. Zo kunnen we naar bijvoorbeeld de wat toeristischere en drukkere plekken: Mango Halto, Boca Catalina, Arashi Beach, Malmok Beach of Antilla scheepswrak maar je kan ons personeel ook vragen of zij je mee willen nemen naar de vrij onbekende snorkelplekken van het eiland. En deze gaan we natuurlijk niet verklappen op onze website.

Tarieven voor snorkelen

Snorkelen Omschrijving Prijs in totaal
Snorkel tour - 2 uur Vanaf de boot 2-3 stops 219 USD
Snorkel tour - 3 uur Vanaf de boot 3-4 stops 275 USD
Snorkel tour - 4 uur Vanaf de boot 4-5 stops 299 USD
  • Inclusief soft drinks en snacks
  • Inclusief gratis pick up bij uw accomodatie op het eiland
  • Wij maken gebruik van de nieuwste snorkelapparatuur en hebben naast reguliere snorkel equipment ook full view snorkel masks voor een nog betere en mooiere ervaring
  • Alle prijzen zijn inclusief het gebruik van onze equipment