Snorkeltrip met de boot

Snorkel Trip Aruba

Snorkeltrip met de boot

$ 225,-

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Snorkel Trip Aruba

Duur
Een uur
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Boot snorkeltour

Video impressie

Omschrijving Snorkel Trip Aruba

Prijzen

Prijzen zijn voor 2 personen voor de boottrip elke extra passagier is 25 dollar extra tot 8 personen mogelijk incl, snorkel equipment, softdrinks. Zelf meenemen zonnebrand, handdoeken, zwemkleding en een glimlach. Boek hier nu online of via de telefoon of whatsapp op +297 5614310

Snorkel tour - 1 uur Vanaf de boot 1-2 stops 135 USD
Snorkel tour - 2 uur Vanaf de boot 2-3 stops 250 USD
Snorkel tour - 3 uur Vanaf de boot 3-4 stops 350 USD

 

Wat is er heerlijker dan een verfrissende prive snorkel boot tour op ons altijd warme eiland Aruba. Het onderwaterleven verkennen in de mooie oceaan is een prachtige en verkoelende belevenis. Het zeewater is gemiddeld 26 graden en het is heerlijk om in het helder blauwe zeewater te snorkelen en te zwemmen. De oceaan is prachtig helder waardoor je een goed zicht hebt en het bekijken van het betoverende onderwaterleven is een prachtige belevenis met honderden verschillende vissen zoals een papagaaivis, kogelvis, regenboogvis, keizervis enz van klein naar groot.

De kortere snorkeltrips vanaf 1 tot 2 uur doen we naar Boca Catalina, Arashi, Tres Trapi en het schipwrak de SS Antilla afhankelijk van hoe de wind staat op zee. We willen wel graag dat jullie optimaal genieten en kijken we dus hoe het op zee is op de dag zelf om de beste locaties te kiezen. Wel je nog meer onder water zien en heb je altijd al een keer willen duiken dan kunnen we ook een combi trip doen met snorkelen en een discovery duik waarvoor je geen duikbrevet voor nodig bent maar onder begeleiding van 1 van onze Padi gecertiviceerde instructeurs het duiken kan ervaren. Een combinatie van mensen die alleen willen snorkelen en andere het duiken willen ervaren is dus mogelijk. Je kan ook de Cabana direct aan de zee op Palm Beach huren bij ons om de gehele dag te chillen en actief te zijn op het water o.a het paddle boarden en kayakken in onze cristal kayaks is bij de huur inbegrepen en gereduceerde prijzen op jetskieen, parazeilen of tuberides. Hapje en drankje tot een gezellige bbq op het strand behoort tot de mogelijkheden, we hebben niet voor niets de License to chill gekregen hier op Aruba. Laat ons weten wat jullie willen en wij komen terug met een optimaal voorstel, of kies gewoon de snorkel boottour! Naast snorkelen met onze Larson deckboot kan je ook kiezen om te zeilen en te snorkelen  of op vanaf onze unieke Flamingo of Unicorn snorkelen die we op de gewenste locatie neerleggen. Dus de keuze is reuze boek jullie trip nu!

 

 

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor