Prive Snorkeltrip met de boot vanaf

Snorkel Trip Aruba

Prive Snorkeltrip met de boot vanaf

$ 350,-

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Snorkel Trip Aruba

Vooraf boeken
Ja
Activity name
Boot snorkeltour

Video impressie

Omschrijving Snorkel Trip Aruba

Een VIP Prive Boot snorkeling langs de prachtige stranden van Aruba

* De aangegeven prijzen zijn tot en met  4 personen. Elke persoon extra is 50$ p.p. (vanaf 5 jaar en ouder) tot en met maximaal 8 personen. Kinderen < dan 5 jaar gratis. 
* Maximaal 8 personen
* 25$ brandstof kosten per uur
* inclusief: Soda, water, ijs & snorkel equipment
 

Prijzen

Prijzen zijn voor 4 personen voor de boottrip, elke extra passagier is 50 dollar extra tot 8 personen mogelijk inclusief: snorkel equipment, softdrinks. Zelf meenemen zonnebrand, handdoeken, zwemkleding en een glimlach.

Boek hier nu online.

Snorkel tour - 2 uur 9-11uur of 13-15 uur 350 USD
Snorkel tour - 3 uur 9-12uur of 13-16uur 450 USD
Snorkel tour - 4 uur 9-14uur of 13-17uur 550 USD

 

Wat is er heerlijker dan een verfrissende prive snorkel boot tour op ons altijd warme eiland Aruba. Het onderwaterleven verkennen in de mooie oceaan is een prachtige en verkoelende belevenis. Het zeewater is gemiddeld 25 graden en het is heerlijk om in het helder blauwe zeewater te snorkelen en te zwemmen. De oceaan is prachtig helder waardoor je een goed zicht hebt en het bekijken van het betoverende onderwaterleven is een prachtige belevenis met honderden verschillende vissen zoals een papagaaivis, kogelvis, regenboogvis, keizervis enz van klein naar groot.

De kortere snorkeltrips van 2 uur doen we naar Boca Catalina, Arashi, Tres Trapi en het schipwrak de SS Antilla afhankelijk van hoe de wind staat op zee. We willen wel graag dat jullie optimaal genieten en kijken we dus hoe het op zee is op de dag zelf om de beste locaties te kiezen.

Wil je nog meer onder water zien en heb je altijd al een keer willen duiken dan kunnen we ook een combi trip doen met snorkelen en een discovery duik waarvoor je geen duikbrevet voor nodig bent maar onder begeleiding van 1 van onze Padi gecertiviceerde instructeurs het duiken kan ervaren. Een combinatie van mensen die alleen willen snorkelen en andere het duiken willen ervaren is dus mogelijk.

Dus de keuze is reuze boek jullie trip nu!

 

 

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor