Snorkelvakantie

Snorkelvakantie

Snorkelvakantie

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Snorkelvakantie

Vooraf boeken
Ja
Activity name
Snorkelvakantie

Omschrijving Snorkelvakantie

Een intensieve voorbereiding is niet nodig als je een avontuurlijke snorkel trip op vakantie wilt.bij  Wij hebben diverse snokel trips voor jouw en je reisgezelschap.Met de motorboot, zeilboot of onze unieke Flamingo nemen wij je meer naar de mooiste snorkelplekken van Aruba. Op locatie kun je gebruik maken van onze state of the art snorkeluitrusting. Je kunt onbekommerd van het prachtige onderwaterwereld genieten met zijn kleurrijke vissen en prachtig koraal die de oceaan van Aruba je biedt. Hoewel onze ervaren medewerkers een veilige omgeving bieden zijn de risico’s voor eigen rekening.Toch hoef je niet te beschikken over een ruime zwemervaring, want wij hebben standaard zwembanden en zwemvesten aan boord. Adventure Sports Aruba gunt je de tijd voor een snorkeltrip. Tijd is niet allesbepalend en wij kunnen jouw programma aanvullen met allerhande extra activiteiten, zoals een middagje zeevissen. Ons complete aanbod bestaat uit:

Ook kan je heerlijk een dag genieten op Palm Beach en onze Cabana huren daarbij zijn vele watersport activiteiten inbegrepen en korting op boottrips. Vraag naar de beschikbaarheid en boek de Cabana en geniet.

Snorkelvakantie Aruba

Als je op zoek bent naar een snorkelvakantie is Aruba een uitstekende bestemming. Langs de kust en verder op zee ontdek je overal een rijke flora en fauna onder het wateroppervlak.Het eiland zelf kent een rijke culturele verscheidenheid met meer dan 80 nationaliteiten en er wordt naast Papiaments ook gewoon Nederlands gesproken. Het klimaat is aangenaam en de eilandbewoners zijn gastvrij. Het aanvragen van een visum is overbodig. Een geldig paspoort is de enige vereiste.Wil je met je eigen selecte gezelschap snorkelen in Aruba zonder met andere toeristen omringd te zijn? Een snorkelvakantie Aruba van Adventure Sports is  toegespitst op groepen van 2 à 6 mensen en elke onderdeel van het programma vul je naar wens in.   

Snorkel op vakantie

Wij kennen vele verschillende locaties waarin je samen in alle privacy kunt genieten van de schoonheid van de natuur. Naast snorkelen kun je ook duiken als je bij ons boekt. Wij bieden zowel kennismakingsduiken aan als excursie op open zee. Hiervoor dien je een duikbrevet te halen. Ook dat regel je bij ons eenvoudig. Voor onze snorkelvakantie heb je geen eigen uitrusting nodig. Wij denken aan alle details.          

Snorkeltrip boeken

Je behoudt alle vrijheid om je reisprogramma naar eigen wens in te delen. Wij geven je de mogelijkheid een snorkeltrip te boeken, geheel los van andere plannen. Zo kun je zowel een gehele dag als een enkel dagdeel inruimen om de onderwaterpracht van Aruba te bewonderen. Meerdaagse programma’s met daarnaast andere activiteiten, zoals bodemvissen kun je ook op onze site samenstellen. Als onderneming dragen wij ook bij aan het natuurbehoud. Om die reden beschermen wij de zee en mag je niets uit zee zomaar meenemen. Een snorkelvakantie boeken doe je bij Adventure Sports Aruba op maat. Neem contact met ons op en wij komen met een goed voorstel.                                                                                              

 

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor