Tube Ride

Tube Ride Aruba

Tube Ride

$ 30,- p.p.

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Tube Ride Aruba

Activiteitstype
Watersport
Duur
15 minuten
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Tube Ride

Omschrijving Tube Ride Aruba

Heerlijk ontspannen op het water met de tube ride achter een snelle speedboot. Je bepaald zelf de snelheid door met je duim aan de kapitein aan te geven of je hader of zachter wil... Duim omhoog is sneller en duim naar beneden en de kapitein gaat langzamer varen. Zo kan je dus maximaal genieten van je tube ride langs het strand van Palm Beach Aruba.

15 a 20 minuten duurt de tube ride met minimaal 2 personen en de prijs is 25 dollar per persoon

Je kan bij ons boeken hier direct online via info@adventuresportsaruba.nl of op het strand bij Island - Cabana direct achter de Ritz naast de bekende Fishermans huts dan kan daar direct de pret beginnen

Andere Watersport Activiteiten

Naast het doen van een tuberide kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil vissen, duiken, snorkelen op een zeilboot, moterboot of op een flamingo het kan allemaal bij ons. Racen over het water met een snelle Jetski, parasailing, suppen, kajakken of inspannend ontspannen met supyoga we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor