Unicorn snorkelen - 2 uur - 4 tot 6 personen

Unicorn snorkelen

Unicorn snorkelen - 2 uur - 4 tot 6 personen

$ 150,- p.p.

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Unicorn snorkelen

Activiteitstype
Snorkelen
Duur
Twee uur
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Unicorn snorkelen trip

Omschrijving Unicorn snorkelen

Tarief

1 uur chillen en snorkelen is tot 4 personen 75 dollar en 4 tot 6 125 dollar (incl snorkel equipment)

2 uur chillen en snorkelen is tot 4 personen 100 dollar en 4 tot 6 150 dollar (incl snorkel equipment)

3 uur chillen en snorkelen is tot 4 personen 125 dollar en 4 tot 6 175 dollar (incl snorkel equipment)

4 uur chillen en snorkelen is tot 4 personen 150 dollar en 4 tot 6 200 dollar (incl snorkel equipment)

Unicorn snorkel trip

Deze unieke beleving om met zijn allen lekker te chillen, zonnen, zwemmen en te snorkelen op Aruba wil je niet missen. Onze afgerichte Unicorn kan tot 6 personen met gemak jullie een heerlijke ochtend of middag laten beleven bij Boca Catelina , Tress Trapi of Arashi. Heerlijk genieten op je eigen prive Unicorn. We vertrekken met de boot vanaf onze locatie op Palm Beach bij onze Island Cabana die gelegen is op het strand achter de RITZ en naast de bekende Fishersman Huts, na zo,n 5 a 10 minuten varen leggen we de Unicorn voor anker en kan jullie super chille morgen en of middag beginnen. Natuurlijk zorgen wij voor de benodigde snorkels, maskers (te kiezen uit traditoneel of de full mask van Ocean reefs), vinnen en snorkelvestjes. Des gewenst kunnen we de Unicorn ook voorzien van gekoelde drankjes. Zelf dien je alleen een handdoek, zonnecreme en zwemkleding mee te nemen. Na de gereserveerde tijdsduur halen we jullie weer op met onze boot. Deze trip is te reserveren vanaf 2 uren van 2 tot 6 personen.

Boeken

Boek je super chille Unicorn snorkeltrip nu en reserveer je dag via ons contact formulier geef daarbij aan om hoeveel personen gaat en de tijdsduur en wij nemen direct contact met je op. Bellen kan of appen kan natuurlijk ook om te reserveren op +297 5614310 of kom lang bij ons bij de Island Cabana.

Naast het snorkelen kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil vissen, of duiken. Racen over het water met een snelle Jetski, parasailing, suppen, kajakken of over het water glijden achter de boot met een tuberide we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor