Visreizen

Visreizen

Visreizen

  • Prijs per groep (tot 5 personen)
  • Neem de vangst van de dag mee naar huis!
  • Inclusief soft drinks

$ 350,-

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Visreizen

Activiteitstype
Vissen
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Visreizen
Trefpunt
Vertrekken bij de pier van Hadicurari (gelegen aan het strand tussen de Holiday Inn en het Marriot) Palmbeach

Omschrijving Visreizen

Er zijn vele manieren om het rijke onderwaterleven van Aruba samen met je vriendengroep of familie te ontdekken. Adventure Sports Aruba organiseert visreizen op basis van je persoonlijke wensen. Met zeevissen kies je voor een avontuurlijke ontdekkingstocht. Op open zee ervaar je een woeste golfslag, waarbij je zeebenen nodig hebt voor enige standvastigheid. Als de hengel eenmaal is uitgeworpen, weet je nooit welke spectaculaire verrassing je te wachten staat. Zo kun je zomaar een barracuda vangen of een van de vele andere vissoorten. Bodemvissen is meer ontspannen, maar minstens zo adembenemend. Dit doe je in de buurt van de kust vanuit een stilstaande boot. Adventure Sports Aruba geeft je als groep de ruimte om overal de tijd voor te nemen. Praat nog even lekker na met je vrienden of familie voordat je door ons naar huis gebracht wordt. Wij weten welke vissen van Aruba je wel en niet mag bereiden. Naast visreizen bieden wij nog tal van andere activiteiten zoals:

Stel een dagprogramma samen waar jij en je vrienden of familie nog lang over na zullen praten! Adventure Sports Aruba haalt jullie op van het hotel en brengt iedereen na afloop ook weer terug.  

Visreizen Aruba

Als je in alle rust wilt gaan vissen met je vaste vriendengroep, je gezin of familie, kies dan voor onze visreizen op Aruba. Deze kun je eenvoudig opnemen in je vakantieplanning. Het eiland heeft veel te bieden, niet alleen op het gebied van cultuur, maar ook op het gebied van architectuur. Om naar Aruba te reizen is geen visum nodig, want een geldig paspoort is voldoende. Voor onze visreizen op Aruba beschikken wij over onze eigen boot en ervaren bemanningsleden met ruime viservaring. Zij hebben het modernste visgerei aan boord, zodat je zelf geen hengels en schepnetten hoeft mee te nemen. Voor de deelnemers die aan zeeziekte lijden hebben wij speciale pillen aan boord. Zo kan iedereen blijven genieten van een visavontuur onder zonovergoten blauwe hemel. Het risico komt, net zoals bij ander visreizen op Aruba voor eigen rekening. Toch zorgen onze deskundige medewerkers met hun ruime ervaring voor veilige randvoorwaarden. Zij houden rekening met de weersomstandigheden en zorgen ervoor dat er ruim voldoende zwemvesten en reddingsvesten aanwezig zijn.

Visreizen boeken

Je kunt een visvakantie zo vormgeven als je zelf wil. Visreizen boeken is bij Adventure Sports Aruba eenvoudig. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken gebruik van flexibele programma’s met een ruime keuze aan verschillende onderdelen. Zo stel je zelf voor jouw reisgezelschap een uniek programma samen. Wij bieden ook andere activiteiten zoals snorkelen. Dat is een unieke kans om van de prachtigste kleurrijke vissen te genieten. De kans dat je een koraalduivel tegenkomt is altijd aanwezig. Je kunt op onze website alleen ecologisch verantwoorde reizen vinden. Wij hechten veel waarde aan natuurbehoud, zodat ook toekomstige generatie van de onderwaterpracht kunnen blijven genieten. Daarom mogen er nooit zomaar objecten en dieren uit zee worden gevist.

Groeps visreizen  

Adventure Sports Aruba biedt groeps visreizen die speciaal op jouw reisgezelschap zijn afgestemd, zowel op het gezin als op een vriendengroepen. Wij halen je uit de drukte van het massatoerisme, zodat je gezamenlijk in alle privacy en rust van de Arubaanse zee kunt genieten. Reizen naar Aruba is eenvoudig want je hebt geen visum nodig. Een geldig paspoort is het enige wat je nodig hebt. Onze groeps visreizen zijn ingericht op groepen die graag zelf kun reisschema bepalen. Wij bieden je geen vluchten en hotelarrangementen, maar een afwisselend activiteitenprogramma voor een dag of een dagdeel. Zo houd je ruimte en tijd over om op eigen gelegenheid de rijke cultuur en architectuur van Aruba te ontdekken. Ook het ruime uitgaansleven biedt vele mogelijkheden. Als je contact met ons opneemt bespreken wij niet alleen de mogelijkheden van onze groeps visreizen, maar bieden wij je ook praktische tips om het eiland verder te leren kennen. Wij organiseren daarnaast ook andere activiteiten, zoals waterskiën of jetskiën. Met Adventure Sports Aruba geef je iedere vakantie een avontuurlijk tintje!      
 

 

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor