Waterskiën

Waterski Aruba

Waterskiën

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Waterski Aruba

Activiteitstype
Watersport
Vooraf boeken
Ja
Activity name
Waterskiën

Omschrijving Waterski Aruba

Zoek samen met vrienden of familie het avontuur voor een middagje waterski op Aruba! Het warme klimaat van gemiddeld 30 graden maakt watersport beoefenen op Aruba zeer aangenaam. Maak er een gezellig dagje uit van samen met je reisgezelschap. Wij halen je in een groep van 2 tot 6 personen op bij je hotel, en brengen je naar de mooiste locaties van het eiland om lekker te waterskiën. Heb je nog nooit gewaterskied? Geen zorgen! Wij beschikken over goed opgeleid personeel met jarenlange ervaring. In combinatie met het nieuwste apparatuur zorgen wij voor de ideale omstandigheden om te watersporten. Let wel, het ondernemen van watersport activiteiten is altijd op eigen risico. Naast het waterskiën bieden wij ook tal van andere activiteiten om een leuk dagje uit te vullen samen met vrienden of familie. Zo bieden wij je ook de mogelijkheid om de magische onderwaterwereld van de Caraïbische zee te ontdekken. Met onze eigen boot brengen we je naar de mooiste plekken rondom het eiland om lekker te snorkelen. Bekijk de tal van prachtige vissen die te vinden zijn in de wateren van Aruba. Sluit de dag gezellig af op onze eigen pier onder het genot van een barbecue en een verfrissend drankje. Geniet van de betoverende zonsondergang terwijl jullie nog even napraten over de onvergetelijke ervaringen die jullie beleefd hebben. Na afloop zetten we je weer af bij het hotel.

Waterski Aruba huren

Ben je op zoek naar avontuurlijke activiteiten om je vakantie te verrijken? Bij ons kun je samen met je vrienden of familie een waterski op Aruba huren! Zo kun je na een dagje op het strand te hebben gelegen op een enerverende wijze de verkoeling opzoeken. Terwijl je op de waterski langs de kust van Aruba vaart kun je genieten van de prachtige kuststrook van het eiland. Geniet van de wereldberoemde gouden zandstranden die Aruba karakteriseren. Naast de rijke natuur heeft Aruba nog veel meer te bieden! Zo zijn er meer dan 80 nationaliteiten te vinden op het eiland. Deze culturele samensmelting zorgt voor een enorme diversiteit in de lokale gerechten, muziek en architectuur. Ook is Aruba één van de veiligste eilanden in het Caraïbische gebied. Aruba is de perfecte plek om een waterski te huren en heerlijk een dagje te genieten samen met vrienden of familie.

Waterski Aruba arrangement

Boek samen met je vrienden of familie een avontuurlijk waterski arrangement op Aruba! Bij Adventure Sports geven wij je de mogelijkheid om een programma geheel naar eigen wens in te vullen. Je kan kiezen uit verschillende activiteiten zoals:

Wil je heel graag duiken maar beschik je niet over een open water brevet (Padi)? Geen zorgen! Bij ons heb je de mogelijkheid om een kennismakingsduik te ondernemen in de lagoen. Na een tweedaagse of een snelcursus ben je klaar om de prachtige onderwaterwereld van Aruba te ontdekken! Tijd is niet van belang en wij nemen dan ook alle rust in het ondernemen van de verschillende activiteiten. Je kan kiezen om een hele of een halve dag gezellig op stap te gaan met je vrienden of familie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en dan spreken wij de opties voor een waterski arrangement op Aruba met je door.

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor