Snorkelen en Zeilen

Zeilen en Snorkelen Aruba

Snorkelen en Zeilen

$ 125,- p.p.

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Zeilen en Snorkelen Aruba

Activiteitstype
Snorkelen
Duur
5 uur
Vooraf boeken
Ja
Food and drinks
Ja
Activity name
Snorkelen en zeilen

Omschrijving Zeilen en Snorkelen Aruba

Zeilen en snorkelen over en in de zee van Aruba is een heerlijk chill ontspannend vakantiedagje. Met de wind door je haren ervaar je de drill van het zeilen en vaar je met ons langs de kust van Aruba, met de witte stranden over het helder blauwe water en wordt je voorzien van lekkere drankjes, fruit en overheerlijke gezonde lichte lunch. Met onze 14 meter lange Jenneau zeilboot geniet je elke minuut op de zee. Onze ervaren kapitein en matroos zullen je het aan niets laten ontbreken deze dag.

De dagtrip duurt 5 uur en we vertrekken om 10.00 uur in de ochtend en zijn om 15.00 uur weer terug in de haven van de Varadero Yacht Club (vlakbij het vliegveld).

De Zeiltocht

Na zo'n 2 uurtjes zeilen gaan we voor anker bij Malmok waar je naar hartelust kunt snorkelen, zwemmen en zonnen. Ook zal daar de lunch geserveerd worden en na een uur zeilen we weer langs de kust terug naar de haven. Natuurlijk hebben wij alle snorkel equipment aan boord en dien je alleen zonnecreme, zwemgoed, handdoek en een goed humeur mee te nemen. Na afloop zul je begrijpen waarom wij de license to chill hebben ;-). Dus wacht niet langer en reserveer je plek, dit wil je niet missen.

Mogelijkheden en kosten

De zeilboot biedt plaats aan maximaal 12 personen dus je bent in select gezelschap er is in de kajuit een toilet aan boord dus we zijn van alle gemakken voorzien. Het is ook mogelijk om een prive tour te boeken.

Deze dag vol plezier, 5 uur zeilen met open bar, vers fruit, zwemmen, snorkelen, zonnen, nieuwe vrienden maken ofwel fun in the sun kost maar 125 dollar per persoon.

Neem contact met ons op voor het boeken van je onvergetelijke trip en ervaar Aruba vanaf de zee op de meest relaxte manier!

Ander watersport activiteiten

Naast het snorkelen kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil vissen, snorkelen op een moterboot of op een flamingo het kan allemaal bij ons. Racen over het water met een snelle Jetski, parasailing, suppen, kajakken, over het water glijden achter de boot met een tuberide of ontspannende inspanning met SUPYoga we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor