Stand up paddle board

Stand up paddle board

Stand up paddle board

$ 35,- p.p.

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Stand up paddle board

Activiteitstype
Watersport
Duur
Een uur
Vooraf boeken
Ja

Omschrijving Stand up paddle board

Suppen staat voor 'stand-up-paddle'. Het is ontstaan op Hawaii door de lifeguards die op hun surfboard gingen staan om de beginnende surfers in de gaten te houden. Door het gebruik van een lange peddel en een stabieler board kunnen de suppers op hun board blijven staan, in tegenstelling tot de surfers die liggend moeten peddelen. Natuurlijk zijn wij daar op Aruba ookop ingesprongen en wordt het tijd dat jij ook kennis maakt met deze actieve van waterplezier of als je het eerder hebt gedaan je stijl verder ontwikkelen maar vooral genieten.

Relaxed peddelen op de oceaan langs het strand van Palm Beach. Ervaar wat suppen met je doet! Staand op een groot supboard beweeg je je voort met een speciale suppaddle. Met een beetje focus, een goede balans en veel sportiviteit is deze sport gemakkelijk te doen. Juist voor de beginnende watersporter is suppen een goede sport om mee te starten. 

Aruba is een uitstekend land om te suppen. Een tocht langs het strand is een uitstekende training. Je gebruikt bij het suppen erg veel spieren en het is goed voor je balans. Dus genieten, verfrissend en een workout in 1. Suppen is een laagdrempelige watersport wat je zelf kan proberen en je kan ook les krijgen van onze ervaren instructeurs.

Lekker de hele dag genieten van strand zee en zon? Reserveer dan onze Cabana met de gehele dag gratis gebruik van de paddleboards en doorzichtige Kayaks.

We zijn elke dag geopend van 9 uur tot 17 uur.

Prijzen

1 uur huren 25 dollar                   1 uur suppen met 1 persoon en prive instructeur 100 dollar

2 uur huren 40 dollar                   1 uur suppen met 2 personen en prive instructeur 75 dollar per persoon

Reserveer je paddleboard online en geef aan met hoeveel mensen je komt of app of bel ons +297 5614310

Andere Watersport Activiteiten

Naast het Suppen kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil vissen, duiken, snorkelen op een zeilboot, moterboot of op een flamingo het kan allemaal bij ons. Racen over het water met een snelle Jetski, parasailing, suppen, kajakken of inspannend ontspannen met supyoga we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor