Sup Yoga per uur

Sup Yoga Aruba

Sup Yoga per uur

$ 60,-

Reserveringsformulier

Snel contact via: +297 5614310

Belangrijke informatie over Sup Yoga Aruba

Activiteitstype
Watersport
Duur
Een uur
Vooraf boeken
Ja

Omschrijving Sup Yoga Aruba

SUP Yoga is, zoals de naam al aangeeft,Yoga op een SUP board. Doordat een SUP plank vrij breed is, heb je genoeg ruimte om een Yoga les op de plank te doen. SUP Yoga op de oceaan is een belevenis op zich tijdens je vakantie op Aruba, heerlijk ontspannen op het water met de opkomende zon. Omdat je op het water doppert en buiten bent in een heerlijke temparatuur kom je al snel in je flow en kom je ondanks de inspaning helemaal geestelijk tot rust. Yoga-houdingen op een wiebelend board, balancerend op het water das een ervaring die je gehad moet hebben.

SUP Yoga Les (1 uur)

Onze ervaren instructrice start de sessie van 1 uur met korte uitleg van de basistechniek, materiaal en veiligheidsaspecten van het suppen, dit doen we op het strand van Palm Beach Aruba, na deze uitleg gaan we rustig peddelend de zee op. Daar aangekomen worden de paddle boarden vastgelegd en kan je ontspannende en energieke yogasessie die je balans, kracht, uithoudingsvermogen en meditatie helpt opbouwen beginnen. Tijdens de SUP yoga  sessie gebruik je je hele lichaam dus is het een totale ontspannen body workout. Je balans, concentratie en focus worden dus extra veel op de proef gesteld. Dit is daarom een hele goede training en combinatie met Yoga. Heb je nog nooit gesupt dan is dat dus geen probleem start met een open geest en bereidwillig lichaam en je zult ervan genieten. Je kan de sessie volgen in je bikini of zwembroek of in je Yoga kleding, als het maar lekker zit.Als beginner (Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. De oefeningen zijn aan te passen naar wat jouw lichaam kan) of gevorderde kan je gewoon deelnemen aan deze sessies. 

Boek je SUP Yoga sessie

Elke dag van de week hebben we een SUP yoga van 1 uur op de zee achter het RITZ Carlton op Palm Beach om 10 uur. Je kan hier online boeken of via telefoon of whats app +297 5614310, de sessie kost 50 dollar per persoon.

Andere Watersport Activiteiten

Naast de supyoga kun je voor alle andere watersporten bij ons terecht, of je nu wil vissen, duiken, snorkelen op een zeilboot, moterboot of op een flamingo het kan allemaal bij ons. Racen over het water met een snelle Jetski, parasailing, suppen, kajakken, we hebben voor ieder familielid wat. Jullie kunnen ook onze Cabana huren en de hele dag chillen, zonnen en afwisselend actief bezig zijn op Palm Beach met de mogelijkheid voor hapjes en drankjes en of een bbq op het strand. Laat ons weten wat jullie willen en wij verzekeren jullie van een heerlijke vakantiedag.

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* Verplicht

Tripadvisor